Gooi het vooral niet weg, wij kunnen het nog gebruiken.

Vaak hebben mensen een heleboel dingen op zolder of in de garage waar ze eigenlijk niets meer mee doen en uiteindelijk toch maar weggooien, of verpakkingen van allerlei voorwerpen of etenswaren die meteen bij het oud papier, in de glasbak of in de kliko verdwijnen. Dat vinden wij eigenlijk zonde, want van al die dingen maken de kinderen op Wonderland vaak de mooiste kunstwerken.

Wat wij dit jaar vooral goed kunnen gebruiken zijn:

–  lege appelmoespotten/ nutellapotten met goed sluitend deksel (zonder wikkel) + kleine plastic figuurtjes (wuppies, smurfen…. vaak actieproducten van supermarkten) voor het maken van schudbollen

–  allerlei (dunne katoenen) lapjes stof voor naaien

–  lege olvarit potjes met deksel (graag zonder wikkel) voor zoutkleuren

– en lege kleine koffiemelkflesjes met schroefdop (graag zonder wikkel)

–  kralen voor (Afrikaanse) sieraden

–  boterkuipjes met deksel voor het maken van slijm

–  blikken, kleine huishoudelijke (kapotte) apparaten (wekkers, föhns, radio’s, radio grafische bestuurbare auto’s, speelgoed auto’s, vliegtuigen etc. etc. ), om uit elkaar te schroeven

–  en schroeven, moeren, revetten etc. voor het maken van robots

–  Pringles kokers om regenmakers te maken

–   voor de aankleding van het Afrikaanse  huttendorp:  lakens, grote parasols (3 m. voor dak van Afrikaanse hut) en bamboematten.

Alvast onze hartelijke dank!

Als u deze dingen voor ons heeft, of misschien voor ons wilt sparen, zouden wij dat erg fijn vinden.

Het zou helemaal geweldig zijn als u dan al deze dingen op zaterdag 13 juli zo rond 11.00u.naar de wonderlandhal (D’n Anloôp) brengt want daar zijn we dan alles aan het klaarmaken voor de wonderlanddagen.