Wandel driedaagse

Activiteit voor iedereen.
15, 16, 17 augustus
Start Anloop 18.00
Zaterdag 17 augustus feestelijk muzikaal onthaal wandelaars om 19.30u. (van Speulwaai naar) Valensplein
Kosten €0,50

Dit wordt een gezellige activiteit van kindervakantiewerk………als jij tenminste ook komt!
Ware nostalgie! Op 15, 16 en 17 augustus gaan we wandelen. Je kunt kiezen tussen 3 of 5 km., dus het is leuk voor jong en oud! We verwachten dat de kinderen én hun ouders meelopen (er loopt geen extra begeleiding mee), maar ook opa’s of oma’s zonder kinderen mogen meelopen, oudere kinderen zonder ouder, de bakker, je tante…….. Iedereen dus! Als je meer wilt wandelen kun je de 5 en de 3 km aan elkaar plakken, of 2x de route wandelen, of 3x…… Wij gaan alvast slapen hè!
Voor je inschrijfgeld krijg je onderweg een versnapering, een stempelkaart en als je 3 dagen hebt meegelopen ….. een medaille!!
Op 17 augustus lopen we na de wandeltocht met muzikale omlijsting om 19.30u. gezamenlijk vanaf de Speulwaai naar het Valensplein en we verwachten daar natuurlijk iedereen uit Hoogeloon die niet heeft meegewandeld met een bosje bloemen voor hun bekenden. Zoals vroeger! Een ruiker uit de tuin met een aluminiumfolietje eromheen. Ja.. ware nostalgie toch!
Je geeft je op via het opgavenformulier (zodat we weten hoeveel stempelkaarten we nodig hebben en versnaperingen bij de post), maar je kunt je ook ter plekke inschrijven.