img_2843

Wonderland

Activiteit voor groep 0 t/m 8

15, 16, 17 juli

van 10.00-13.00u.

MFA D’n Anloôp

Kosten Wonderlandkaart €5,00 voor 3 dgn

losse verkoop €2,50 p/d

We wijzigen tijdelijk de naam D’n Anloôp in Wonderlandhal.

Het is op maandag, dinsdag en woensdag 15+16+17 juli van 10.00 tot 13.00uur voor alle kinderen van de basisschool; dus instromers van dit schooljaar en groep 1 t/m 8.

Op Wonderland kun je van alles doen, zoals: schilderen, naaien, timmeren, tempex snijden, figuurzagen, kleien, slijm maken, schudbollen maken, textielverven, robot maken, glas verven, zout kleuren, grimeren en nog véél, véél meer. Bovendien hebben we elke dag 1 ‘special’: een speciale activiteit! Een springkussen en dit jaar nog een andere leuke activiteit er naast!!!

Bovendien zitten er op je toegangskaart weer bonnen voor allerlei lekkere dingen. O.a. de befaamde pannenkoek!!

Een paar jaar geleden zijn we begonnen met de voorverkoop van Wonderlandkaartjes. Als je je kaartjes koopt op woensdag 12 juni, wanneer je je op komt geven voor de andere activiteiten, dan betaal je maar €5,- voor drie heerlijke Wonderlanddagen. Deze kaartverkoop is op woensdag 12 juni van 12.00 tot 14.00 uur in de bieb van bs de Vest. Download het opgaveformulier hier om mee te nemen.

Je kunt natuurlijk ook kaartjes kopen op de Wonderlanddagen zelf. De kaartjes kosten dan €2,50 per stuk.

Alleen kinderen uit Hoogeloon kunnen kaartjes kopen in de voorverkoop.

Als je een vriendje of vriendinnetje uit een ander dorp of stad wilt meebrengen, dan mag dat, maar je kunt er van tevoren geen kaartjes voor kopen, zij betalen gewoon €2,50 per keer.

Open dag Wonderland

Het is leuk om te zien waar je kinderen zich zoal mee vermaken.  Het is niet mogelijk om elke dag een heleboel toeschouwers te ontvangen. Daarom hebben we ook dit jaar weer, tijdens Wonderland, een open ochtend op dinsdag 16 juli. Alle ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes en andere belangstellenden kunnen dan een kijkje komen nemen bij Wonderland van 10.00 tot 13.00u.

Tegen betaling van €2,50 krijgt u ook nog iets lekkers aangeboden.